MENÚ

SHARE
SAMARRETES

ESQUERS ARTESANALS
BOTIGA DE PESCA
FACEBOOK
COMPARTIR
Últimos temas
» Martí Que i Quer
por Dani Dc 04 Maig 2016, 18:13

» consulta per pesca per zones de tarragona
por vic Dt 03 Maig 2016, 21:17

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:35

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:34

» Re:Consulta sobre silur
por jovi64 Dj 21 Abr 2016, 01:36

» Pesca a susqueda
por Biel Ordeix Dc 20 Abr 2016, 20:16

» Sortida de pesca a riu
por jovi64 Ds 09 Abr 2016, 01:12

» FÒRUM
por jovi64 Ds 26 Des 2015, 11:02

» Avui al matí he sortit
por Paisano Dg 06 Des 2015, 18:52

» Pesca nocturna a l'Ebre
por MaxFactor Dv 09 Oct 2015, 19:51

» Hola
por jovi64 Ds 19 Set 2015, 03:47

» Consells sobre rodet
por jovi64 Dg 06 Set 2015, 00:19

» Salutacions desde Manresa
por lobezno46 Dv 04 Set 2015, 15:56

» Salutacions desde Peru
por antonio999us Dg 30 Ago 2015, 19:21

» Dedicat a la Xènia i en Teixi
por Raül Dg 26 Jul 2015, 13:56

» esquer mal estat a Decathlon
por AlfonsPeñaPescador Dc 10 Jun 2015, 13:57

» pesca tarda i nocturna
por TOTTI Dl 25 Maig 2015, 19:53

» Pescador novell
por jovi64 Dg 17 Maig 2015, 10:24

» Sortida i retrobaments
por Raül Ds 02 Maig 2015, 21:54

» Recordant a la Xènia.
por Raül Dj 30 Abr 2015, 15:39

GALERIA


YOUTUBE
Juliol 2018
DlDtDcDjDvDsDg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendari Calendari

Flujo RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



Brou base galeres

Ir abajo

Brou base galeres

Missatge  aberdalet el Dl 22 Nov 2010, 11:10

Hola,

aquest brou em serveix de base per a fer altres receptes com fideus arrosejats, crema de galeres, etc.

Jo per les mides soc bastant dolent, ho faig a "ull".

Ingredients:
- galeres (2-3 grapats) suposo que un mig quilo (la proxima vegada ho pesare )
- mig cap de rap
-2-3 tomaquets
- ceba
- porro
- 2-3 pastenagues
- mitja fulla d''api
- nap
- xirivia
-aigua (que cobreixi el peix mes 3 dits)
La gent normalment sofregeix les verdures per a donarli color

Jo a l'olla salteixo amb oli les galeres i el rap. I amb un morte maxaco les galeres una mica

Afegeixo l'aigua freda i espero arrenqui el bull.

Quan tru la primera escuma, la trec i afegeixo les verdures tallades gruixudes

Deixo que bulli 30 minuts (trec l'escuma que surt)

Ho paso pel xinès i ja ho tenim.

Despres fem els fideus, sopa, crema, etc
avatar
aberdalet
www.forumdepesca.com

Edat : 42
Localització : barcelona/begur
Data de registre : 27/09/2010

http://escapadadepesca.com

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum